Skinpeeler en Galvanic / Lontophorese | Salon Imani
21888
page-template-default,page,page-id-21888,ajax_updown,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Apparatuur

Skinpeeler:

Op het gebied van de dieptereiniging van de huid is de Skin Scrubber het modernste apparaat . De Skin Scrubber biedt een volstrekt veilige en pijnloze behandeling met als resultaat een perfecte fysiologische huid regeneratie. Door middel van de ultrasonische geluidsgolven wordt de huid zeer intensief gereinigd. Ook kan de Skin Srubber gebruikt worden bij het insluizen van werkstoffen, de behandeling van acne en als anti-aging behandeling.

  • De supersonische skin scrubber / skinpeeler is een apparaat dat werkt op basis van geluidsgolven en warmte.
  • Het apparaat heeft bewezen goede resultaten te bereiken bij de gezichtsverzorging.
  • Enerzijds heeft het apparaat een peelende en anderzijds een verzorgende werking.

Werking Skinpeeler

  • Door middel van de ultrasonische geluidsgolven van de Skinscrubber wordt de huid intensief gereinigd.
  • Haaks op de huid heeft de spatel een reinigende werking waarmee talgvet eenvoudiger kan worden verwijderd, maar door de spatel plat op de huid te leggen kan men er perfect werkstoffen mee in de huid masseren.
  • Bij het wegnemen van de oppervlakkige lagen van de huid, stimuleert de Skin Scrubber de heropleving van het huidweefsel waardoor de huid er gezond uitziet vanaf de eerste behandeling.
  • Het verminderd vlekken, rimpels, comedonen, eeltlagen en werkt diep in de poriën, waardoor de huid glad, schoon en elastisch aanvoelt.

Galvanic/Iontophorese:

Galvanische stoom verbetert de toelaatbaarheid van actieve moleculen in de huid. Deze functie maakt gebruik van zwakke galvanische (elektrische) stroom die zich automatisch aanpast aan de behoefte van de huid. Door de galvanische stoom kunnen werkstoffen beter opgenomen worden door de huid. Een combinatie van positieve en negatieve energie en hydronium worden gebruikt voor een veilige geleiding. Door de milde masserende werking van positieve en negatieve elektronen wordt de bloedcirculatie bevorderd en worden essentiële voedingsstoffen naar de buitenste huidlagen gebracht

  • Deze methode komt oorspronkelijk uit de medische sector. Het is een toedieningsvorm voor geneesmiddelen waarmee hoge concentraties van een medicament door middel van een lichte, haast onvoelbarestroom door de huid getransporteerd worden (transdermaal).
  • Iontophorese Anti-Aging met galvanische stroom. Behandeling met de galvanische stroom en versterking van de huid maakt deze vrij van ongewenste rimpels en onreinheden.
  • Iontophorese is een behandelmethode waarbij door gelijkstroom de natuurlijke barrière van de menselijke huid wordt doorbroken om de werkstoffen in diepere huidlagen “binnen te loodsen”. Hierbij worden producten met negatieve lading via de positieve pool ingesluisd, producten met een positieve lading worden via de negatieve pool ingesluisd. Desincrustatie zorgt voor het weker maken van de huid in de dieper liggende lagen. Zo kunnen talgafzettingen in de klieren gemakkelijker verwijderd worden.

Hoe werkt deze behandeling?

Het insluizen van producten in diepere huidlagen heeft verschillende effecten.
Het activeert de celstofwisseling en bevordert de bloedcirculatie, dit bevordert het regeneratievermogen van de huid. Een verbetering van het huidbeeld is al na enkele regelmatige behandelingen zichtbaar!