Bioskinlifting - Salon Imani
14
page-template-default,page,page-id-14,page-child,parent-pageid-8,ajax_updown,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Bioskinlifting

Bio Skin Lifting is een techniek die wordt gebruikt bij het verstevigen en liften van delen van het gezicht of andere delen van het lichaam. Bijvoorbeeld de huid rond de ogen, de huid rond de mond of de buik en bovenbenen.

 

De BIO Skin lifting stimuleert metabolisme van de huid met een bionisch signaal, dat zeer nuttig is voor het verbeteren van de contracteerbaarheid, de activerende cellen, het collageen en het verwijden van bloedvaten. De Bio Skin lifting maakt de losse huid strakker, gladder en elastischer.

 

Bio Skin Lifting verbetert de contouren en stimuleert de aanmaak van collageen.
Microstroom richt zich op de gezichtsspieren en geeft verslapte spieren hun stevigheid weer terug,laat sterk aangespannen spieren (zoals fronsspieren) weer relaxen, zonder de spieren hierbij samen te laten trekken. In plaats daarvan werkt microstroom in op onze peeslichaampjes, gevoelige sensoren in spieren die spierspanning reguleren.

 

Natuurlijk afhangend van de conditie van de huid van de klant is een behandeling in kuur verband aan te raden voor het beste resultaat, tussen de 4 en 6 behandelingen met een tussenpose van 7 tot 10 dagen is zeer aan te raden voor het beste resultaat.

 

Bio skin lifting verbetert ook de fibroblasten activiteit (collageen) en eiwitsynthese (elastine) vanwege de toegenomen activiteit van ATP .Het wordt gebruikt als een cosmetische behandeling .

 

  • Dit apparaat verstevigd en lift delen van uw lichaam zoals de huid van het gezicht, de huid rond de ogen, de buik, de bovenbenen, en de borsten.
  • Met verschillende opzet stukjes maakt u rollende bewegingen over het te behandelen gebied.
  • U kunt bij een liftende behandeling op een verslapte huid al na 1 keer resultaat zien. De bio-skin lifting verbetert de contouren en stimuleert de aanmaak van collageen. Kraaienpootjes of lijntjes rond de mond ziet u al na de eerste behandeling verminderen!

Bio skin lifting:
Huidanalyse, oppervlaktereiniging, bio skin lifting alle zones van het gezicht, verstevigend masker, aansluitend een dag of nacht creme.
Bij een kuur van 7 behandelingen betaalt u voor slechts 6 behandelingen!

Deze kuur behandeling wordt tussen de 10 a 14 dagen herhaald. (Kan afwijken in overleg)