Product Yellow Rose wordt gebruikt bij Salon Imani
21829
page-template-default,page,page-id-21829,ajax_updown,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Yellow Rose

Ik werk met het exclusieve merk Yellow Rose. Dit is een merk afkomstig uit Griekenland en bestaat al bijna 50 jaar. Het wordt in meer dan 16 landen verkocht en sinds meerdere jaren is het ook op de Nederlandse en Belgische markt verkrijgbaar in schoonheidssalons.

Het is één van de meest succesvolle merken in huidverzorging.

Yellow Rose is gebaseerd op jarenlange ervaring en uitgebreide wetenschappelijke kennis.
De ontwikkeling van Yellow Rose producten is uitgegroeid tot een volwaardig en compleet merk met een zeer uitgebreide verzorgingslijn voor gelaat en lichaam.

Alle producten zijn samengesteld uit nauwkeurig geselecteerde natuurlijke grondstoffen in combinatie met de meest recente ontwikkelingen in de cosmetische wetenschap. Het belangrijkste doel is het produceren van veilige en doeltreffende producten van de hoogste kwaliteit en dat voor een eerlijke prijs.

Alle producten zijn bovendien dierproefvrij en zuiver plantaardig.

Yellow Rose cosmetica wordt ontwikkeld en geproduceerd volgens de
GLP en G.M.P. kwaliteitsnormen en is ISO 22716 gecertificeerd.
De zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en eindproducten worden regelmatig gecontroleerd.

Zelf werk ik het meest met de Hyaluron lijn, deze lijn bevat bloemenextracten van onder andere: Franse rozen en Chinese witte thee, het geeft direct een vocht oppepper van de huid geeft.
Verzacht rimpels en kleine droogtelijntjes, en hydrateert en stimuleert de aanmaak van collageen waardoor deze lijn ideaal is bij huidverjonging en verbetering.

U kunt, indien u dit wenst een uitgebreid en persoonlijk advies krijgen van producten die u voor uw huid het beste thuis kunt gebruiken. In combinatie met een regelmatige schoonheidsbehandeling in de salon kunt u dan optimale resultaten verwachten.

Alle behandelingen worden volledig afgestemd op uw huidtype, leeftijd, huidconditie en eventuele huidproblemen, met als doel uw huid strakker, gezonder en in optimale conditie te krijgen en te behouden.

Tevens is iedereen welkom!

Ik nodig u graag uit in mijn salon om te genieten van de weldaad en het resultaat te zien en te voelen van deze fantastische producten in combinatie met de verschillende behandelingsmogelijkheden die tot uw beschikking staan.