Gezichtsbehandelingen - Salon Imani
10
page-template-default,page,page-id-10,page-child,parent-pageid-8,ajax_updown,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen zijn bedoeld om uw gezicht grondig te reinigen, de conditie van uw huid te verbeteren en om vroegtijdig huidveroudering tegen te gaan. Uiteraard is het ook erg ontspannend. U heeft maar één huid, daar moet u zuinig mee omgaan. Dit geldt zowel voor dames als voor heren, voor jong en oud. Het is daarom geen overbodige luxe om regelmatig een bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialiste.

Gezichtsbehandeling jeugd (tot 18 jaar)
Huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, masker, aansluitend een dag of nacht crème.

Gezichtsbehandeling basis 
Huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging met apparatuur afgesteld op de huid, verwijderen onzuiverheden, masker, aansluitend een dag of nacht creme.

Gezichtsbehandeling uitgebreid
Huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging; skin peeler, galvanic/iontophorese, hoogfrequent of microcurrent elektro gloves. Eventueel kan er kennismaking worden gemaakt met de specialisatie apparatuur voor huidverbetering, waaronder keuze is uit, microdermabrasie en ultrasound, bio skin lifting inclusief serum, verwijderen onzuiverheden, wenkbrauwen epileren, gezichtsmassage, masker, aansluitende een dag of nacht creme.

Fruitzuurpeeling
Een fruitzuurpeeling zorgt voor vernieuwing van de huid. De behandeling maakt de huid gladder, gezonder en steviger. Het zogenaamde glycolzuur, een reeks organische fruitzuren, stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken. Dit heeft een gunstig effect op problemen als acné, slechte doorbloeding, pigment- en ouderdomsvlekken. Als kuur verbetert het ook de vochtbalans van de huid.

Bio kruidenpeeling
Diepe reiniging van de huid, verwijderd dode huidcellen en overtollige talgproductie.
De kruidenpeeling zorgt ervoor dat de huid er frisser en gladder uitziet. Stimuleert de celproductie en die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine. De peeling zorgt ervoor dat de doorbloeding wordt gestimuleerd, zodat de huidstofwisseling wordt verbeterd.
Vooral geschikt voor: Acne, vette huid, overmatige pigmentatie, littekens, grove poriën, verwaarloosde huid, en fijne lijntjes

Belangrijk! Bij deze kruidenpeeling kan de huid gaan vervellen

Uitbreiding gezichtsbehandeling met massage van gezicht, hals en decolleté 

gezichtsbehandeling

In mijn werktoren is het volgende verwerkt:

 

  • LoupeLamp
  • Vapozone
  • Microdermabrasie
  • Ultrasound
  • Skin Peeler
  • Hoog frequent
  • Galvanic/ Iontoforese
  • Microcurrent elektro gloves
  • Bio skin lifting
  • Handdoekwarmer

 

Tevens bent u bij mij ook bij het juiste adres voor ontharen door middel van harsen.
Ik werk met de hars van Clean & Easy.